Solfanger

Kunne du tænke dig at spar penge på dit energiforbrug? Så bør du overveje en solfanger. Med en ny solfanger vil du efter ganske få år kune se energiforbruget falde. En solfanger vil være ofte være tjent hjem efter nogle få.Få dig en solfanger til dit hus.

Gennem årene har sollys været tænkt som den mest lovende form for alternativ energikilde. Også populariteten af ​​at anvende solfangere er fortsat kraftigt stigende p.g.a alle de muligheder, der er i disse systemer og som kan anvendes til mange forskellige formål. Denne energi har evnen til at blive anvendt til varmt vandvarmere, el til huse, gadebelysning, og flere andre formål. Under alle omstændigheder kan man ikke benægte at solpanelerne hjælper med at spare en masse penge på elregningen. Overvejer du at få installeret en solfanger i dit tag kan du læse mere om dette samt se nogle eksempler på nogle af de bedste på marked herinde på siden om solfanger som p.t. er et af de bedste steder at købe sin solfanger hvis man skal have lagt nyt tag eller større reparationer på det eksisterende.

En masse mennesker tror at en solfanger er en kostbar det samme som en mindre lejlighed. Men du er kun nødt til at gøre en enkelt engang investering som ofte spænder mellem 60.000 til 300.000 kroner afhængig af størrelse, teknik og kapacitet i forbindelse med solpanel og type af solfanger. Når den så er installeret vil du have lavere energi omkostninger for resten af ​​din tid i det hus solfangeren er installeret i. Det er ganske nemt at installere solfanger panelet på dit tag. Du behøver ikke en doktorgrad i raketvidenskab for at gøre den slags arbejde. Når du får din solpaneler, vil du modtage en “Byg det selv” manual til at give dig en vis viden om de særlige teknologien bag din solfanger. Du vil finde en præcis instruktion, som vil guide dig på en ubesværet måde, som næsten alle kan gennemføre på deres eget hjem. En sol fanger kan være en rigtig at måde at spare penge og samtidig skåne miljøet.

Få et solfanger anlæg i dit nye tag

En af de muligvis den mest vedholdende myter om solpaneler er, at de vil være ekstremt dyrt at vedligeholde. Dette er dog langt fra sandheden, er næsten ingen vedligeholdelse er nødvendig for at skabe energi til dit hjem med en moderne solfanger. Masser af mennesker har nu ændret deres hus tag med solfangere og bruger næsten ingen penge på vedligeholdelse af disse. Dette skærmer dem fra utæte tage og giver dem helt gratis strøm.

Hovedmotivet for at placere disse typer af solfanger er at beskytte vores miljø. De ikke-vedvarende fossile brændstoffer produceret energi har drænet vores miljø på mange måder. Således, ved at arbejde med et solpanel, så er du gør din del for at bevare miljøet og levere grøn energi til din bolig. Alle disse solcelleanlæg og solceller er typisk ti at hjælpe folk gennem vintersæsonen, fordi hastigheden af​dit energiforbrug stiger drastisk i løbet af denne periode, især i de områder, hvor det er meget blæst som f.eks. tæt ved havet. Disse former for solfanger er ganske gavnligt at til f.eks. at koge vand, opvarme huse, oplyse din bolig og mange andre funktioner i denne vinter halvåret.

Der er endnu en myte, at solenergi ikke kan produceres og opbevares i løbet af koldere vejr eller vinterperioden. Dette er utvivlsomt forkert, det er meget muligt at spare denne værdifulde energikilde, så længe som solen udsender strålerne. De stråler der komme fra solen er skam også effektive om vinteren, dog ikke helt i samme grad som en klar sommerdag men kan dog stadig levere en hel del energi. Denne fremgangsmåde løser alle de problemer, der kan opstå i vinterhalvåret. Uanset hvor isnende klimaet er, vil de solpaneler trække strøm i hele det fulde tidsrum solens lys er i horisonten. Effektiviteten af solceller er over de seneste par år steget rigtig meget og er nu helt oppe på over de 40% hvilket er en klar forbedring i forhold til for blot 5 år siden, og vi kan regne med det bliver endnu bedre over de næste 10 år hvilke vil betyde endnu bedre udnyttelse af solen på mindre plads.

Der er to grundlæggende typer af solfanger. Den mest almindeligt set den ene er Solar PV (solceller) for sol-elektricitet og den anden er type solfangere er til at omdanne solens energi til termisk energi som f.eks. varmt vand. Hovedformålet med dette solpanel ville være at opvarme vand til brug i f.eks. vandhanerne eller radiatorerne. Du kan endda installere en sol tracker bare for at bringe ind det mest sollys. Disse former af sol trackere er vist sig at være yderst effektiv i vintermånederne. Det er ligegyldigt, hvad solenergi system, du vælger til dit hus, fordi en enkelt lille ændring i solenergi kan føre en kæmpe forandring i at bevare planeten. Så allerede nu bør du overveje at få installeret en solfanger i dit tag, om ikke andet i hvert fald hvis du alligevel skal ud og invester i et nyt tag.