Solenergi

Solenergi er noget vi dansker er begyndt at høre mere om. Mange af os er begyndt at overveje om det er noget for os. Vi vil derfor give dig info om dette her på bloggen.Med solenergi kan du spare mange penge

Brugen af solenergi og solcelle energi er steget kraftigt i løbet de sidste 5-7 år, men især inden for de sidste år er der sket rigtig meget. Nu er solfangere og solcelleanlæg pludselig noget som de fleste danskere overvejer når der skal lægges nyt tag på sin bolig eller vælges nye havelamper.

Solenergi er den energiform som er i kraftigst vækst og hvor der er sket rigtig store fremskridt i løbet af de senere år. Selv f.eks. bare på det ekstremt store udvalg inden for solcelle lamper og lys kæder, ja selv inden for gadebelysning er solenergi ved virkeligt at vinde ind. Derudover ser vi flere og flere solcelleparker dukke frem hvor store arealer er dækket til med solceller for at forsyne hele lokal området med varme eller el.
Dette er en utrolig populær niche, som der er rigtig gode penge i og samtidig er det et godt skridt på vejen til at mindske udleden af CO2 fra vores kraftværker. Det bliver i hvert fald rigtigt spændende at se hvordan det står til om 5 år når teknologien lige er blevet den tak bedre.

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke følgende hjemmesider for at gøres deres for at mindske CO2 udledninger og i større stil benytte sig af solenergi.